+389 70 555 814

11

Vite

Përvoja

PËR NE

Mirë se vini te Kompania Euro Ximo, vendi ku dëshirat bëhen realitet! Nëse keni në plan të ndërtoni një shtëpi, një zyrë, një hotel ose një ndërtesë tjetër, jemi këtu për t'ju ndihmuar të krijuar një vepër të shkëlqyer arkitektonike që do të jenë unike për ju.

Kompania Jonë ju ofron të vërtetën e ndërtimit dhe material me cilësi të lartë dhe me një ekip të përvojuar të arkitektëve dhe inxhinierëve tanë të njohur. Ndërtimi me ne është i sigurt dhe besnik, duke bërë që çdo faze e projektit tuaj të jetë e denjë për të mirën tuaj.

Për ne, klientët tanë janë gjithmonë në qendër të punës sonë. Ne dëshirojmë të dëgjojmë aspiratat tuaja, ëndrrat tuaja dhe nevojat tuaja. Duke i kuptuar saktësisht kërkesat tuaja, ne mund të ofrojmë zgjidhjet më të përshtatshme dhe inovative.


Na shkruani:

euroximo@hotmail.com

Na telefononi:

+389 70 555 814

SHËRBIME

Me Kompaninë Tonë të Ndërtimit në anën tuaj, ju do të përfitoni nga përdorimi i materialeve të lartësisë së lartë dhe nga teknologjia e fundit e ndërtimit. Ekspertët tanë të çertifikuar dhe ekipi ynë i pajisur me ndërmarrësit e kryesuar garantojnë krijimin e një ndërtese të përsosur deri në çdo detaj.

Besimi dhe kualiteti janë pjesë e ADN-së sonë. Kompania Jonë e Ndërtimit nuk është vetëm një kompani, por një partner që ju ndihmon të ndërtoni ëndrrat tuaja më të dhjetëat e suksesshme. Dhe jo vetëm që ndërtojmë ndërtesa, por gjithashtu ndërtojmë marrëdhënie të qëndrueshme me klientët tanë.

Transporti

Peleta

Pastrimi i sipërfaqeve të ndërtimit

Galeri

Kërkoni një ofertë

Zgjidhni Kompaninë Tonë të Ndërtimit për projektet tuaja të ardhshme. Bashkërisht, do ta ndërtojmë të ardhmen tuaj!

KONTAKT

Vendndodhja:

s.Otla, Kumanovë, Maqedonia e Veriut

Telefononi:

+389 70 555 814

Facebook

Euro Ximo

Loading
Your message has been sent. Thank you!